logo
hjem omlojalrens spesialitet tjenester avdelinger kontakt
NYT LIVET !!
LA OSS GJØRE JOBBEN !!

Om Lojal Rens

 

Lojal Rens er et renseri som har oppnådd stor suksess og fremgang gjennom årene, og blir stadig større.

Lojal Rens setter kunden og kundens krav til kvalitet og resultat i størst fokus. ”Vi er aldri fornøy, så lenge kunden ikke er fornøy”. 

Den tillitten som Lojal Rens har fått av sine kunder eret resultat av fagmessig og kvalitetsrikt utført arbeid.

Vi bruker kunn maskiner av beste kvalitet og nyeste teknologi, og vårt personell er alle spesialister i sitt området. Dermed garranterer vi skånsom og fagmessig utført, proffesjonelt arbeid av alt tøy og alle tekstiler.

 

 

Brudekjoler & Bunader  

Vi er spesialister på rens av brudekjoler og bunader. Dette er tøy som er svært delikat og har som regel en meget høy prislapp i tillegg til den sosiale verdien (arv osv). Dette krever ekstra skånsom behandlig, stor grad av forsiktighet og mye erfaring. Dette garranterer vi deg som kunde hos Lojal Rens. Vi har mange brudesalonger som regelmessig sender sine kjoler Og henviser sine kunder til oss fodi de er sikker på at kjolen er i trygge hender.

 

 

I tillegg til at Lojal Rens er et proffesjonelt renseri, har vi også proffesjonelle skomakere og skreddere som utfører alt av reparrasjoner innen sko, tekstil vesker kofferter osv.

 

Når det gjelder andre servicetilbud kan Lojal Rens tilby rens/vask av tepper, ryer og duker, som utføres av dyktige fagfolk. Orientalske tepper (persiske, tyrkiske) kan også lever inn til Lojal Rens.

 

 

Forretningside

Lojal Rens ønsker å tilby sine kunder et solid, bredt og godt utvalg av varer og tjenester under ett og samme tak. Vi skal også gjennom trygghet, sikkerhet og kreativitet kunne skape et hyggelig og begivenhetsrikt miljø som skal være et naturlig samlingspunkt, hvor du får god service og garrantert godt utført arbeid.

 

 

Mål for driften

Driften på Lojal Rens skal til enhver tid være tilfredsstillende både for kunder og ansatte. Lojal Rens skal være et trygt sted og ferdes, det skal være rene omgivelser og et hyggelig miljø for alle.

Lojal Rens etterstreber også å være et miljøvennlig renseri, og bruker miljøvennlige maskiner og utstyr.

 

           
   
© 2000 - 2008 Lojal Rens
Innholdet er beskyttet etter Åndsverksloven.
Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller regelmessig bruk er ikke tillatt uten eksplisitt samtykke fra Lojal Rens.